Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tapper trivsel i regn och rusk

"Det mesta regnar bort" sjöngs det under allsången. Och det är en ganska exakt beskrivning av torsdagens Trivselkväll. Endast ett drygt hundratal personer hade letat sig upp på Östra Berget i regnvädret.

Förra veckans högsommarvärme var ett minne blott på denna veckas trivselkväll. Publiken bestod främst av anhöriga till de kördeltagare som deltog i körkampen.

Att ställa in var emellertid aldrig något alternativ.

– Visst kan vädret påverka hur kvällen blir, men vi tror att det ska klarna lite och vi hoppas på att många ändå kommer dit och att alla kommer att ha trevligt. Vi har inga tankar på att ställa in, sade samordnaren Johnny Olsson när det framåt eftermiddagen stod klart vartåt vädret barkade.

Körslaget stod mellan Gävlekören Coffee Beans och eleverna från Rockskolan i Söderhamn. Söderhamnskören tog hem matchen och avancerade till finalen.