Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tänk efter före

Ja, nu har kolosserna i Europa gjort sitt, en del sitter och slickar sina sår efter nederlagen. En del slår sig för bröstet och utbrister: Hurra vad vi gjorde det bra, och så vidare.

Vi i SPI Välfärden får vackert bara sitta och lyssna och läsa om detta, eftersom vi aldrig, hittills i alla fall, kommit in i toppskiktet, riksdagen, dit vi alla strävar. Vi får göra som loppan, leva på hoppet!

Liksom i helgens EU-val så är människor så fruktansvärt rädda för att lämna sitt gamla invanda parti. Det förstår jag också, men när det kommer till kommunval, så kan det väl inte vara så farligt att byta åsikt, parti, men det är tyvärr samma sak där.

Vi i SPI Välfärden, namnet i grunden är Sveriges Pensionärers Intresseparti, borde väl kunna intressera våra äldre invånare, eftersom vi mer eller mindre är ett renodlat parti, arbetar främst för de äldres rätt i samhället. Bara det är ett omfattande område som skall bevakas och mer eller mindre prioriteras av oss.

Trots vårt så kallade huvudområde så är vi helt öppna för allt som händer i samhället, och tvekar inte att agera om vi ser något som vi tycker bör utredas, åtgärdas.

Därför vill jag uppmana alla inför valet, tänk efter före!

Vi ser med spänning fram emot september månads viktigaste händelse, Val 2014-09-14!

Roland Laurin

SPI Välfärden

ledamot kommunfullmäktige Söderhamn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel