Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Talaren hade tackat ja

Svar till Lennart Andersson (21/8). Vi på Nordanstigs kår av (SFA) beklagar rubriken Armén ska följa Jesu lagar. Vad det gäller annonsering och årets tältmöten så är detta vad som hänt.

Svar till Lennart Andersson (21/8).

Vi på Nordanstigs kår av (SFA) beklagar rubriken Armén ska följa Jesu lagar (21/8). Vad det gäller annonsering och årets tältmöten så är detta vad som hänt.

Kåren förde tidigt i våras förhandlingar med Ingmar Helmner om att han skulle medverka vid tältmötena, något han tackade ja till. Därefter förändrades Ingmars tjänst och vi kom överens om att han inte skulle medverka vid årets tältmöten, men Ingmar uttryckte att om vi fick svårt att få tag på talare var han fortfarande intresserad.

Vad vi har annonserat i år var de som nu medverkade på tältmötena. Borås kår och sångare och talare från Göteborgs kår av SFA. En av huvudtalarna under tältmötena var förre arméledaren i SFA, överste Leif Johansson. Talare på mötena var även ledande personer från andra församlingar i Nordanstig, vilka vi har ett mycket nära och gott samarbete med. I övrigt är Lennart Anderssons påståenden så befängda att vi inte ser oss nödgade att svara på dessa.

Vi avslutar med ett ord från bibeln, Rom 14:4. Vad har du för rätt att döma den som är i en annans tjänst? Om han står eller faller angår bara hans egen herre. Men han faller inte, ty Herren är stark nog att hålla honom upprätt.

Löjnant Tony Tollin

Svenska Frälsningsarméns kår i Nordanstig

Insäntredaktionen: Kåren i Nordanstig erbjöds via e-post att besvara insändaren i samband med att den publicerades. (21/8). Svaret försenades på grund av sjukdom.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel