Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Taktiskt

I DN-debatt gör den förre centerpartistiske arbetsmarknadsministern Börje Hörnlund en mycket intressant analys av den nuvarande centerpartistiska ledningen. Och speciellt tar han avstånd av partiledarens taktik.

I DN-debatt (7/5) gör den förre centerpartistiske arbetsmarknadsministern Börje Hörnlund en mycket intressant analys av den nuvarande centerpartistiska ledningen. Och speciellt tar han avstånd av partiledarens taktik. Så går det när taktiken, makthungern, smartheten och nyvunna pengar tar över som arbetssätt, som skett i Centern.

Kan bli intressant att få veta vad en av partiets ivrigaste och mest okritiska påhejare, Fredrik Jarl, gör för analys. För övrigt vill jag nämna att de centerpartistiska företrädare lokalt, som jag har att göra med, inte utgör något sådant problem.

Att inte bli för taktisk och smart är det nog fler partier som bör tänka på.

Rolf Orre

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel