Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tack, Karl Erik Wångstedt!

En eloge och ett stort tack till dig, Karl Erik Wångstedt, som överklagar hallbeslutet, och vågar stå upp för rätten att göra sin röst hörd, skriver "Thomas".

Annons

Du ska veta att många, många Bollnäsbor står bakom dig!

Som jag nämnt i en tidigare insändare så är jag helt övertygad om att en stor majoritet av Bollnäs befolkning INTE vill ha någon hall på SJ-området.

Men politikerna i Bollnäs saknar såväl kompetens, sunt förnuft och mod.

Det brister i högsta grad i kompetensen att beräkna den fulla kostnaden, vilken med mycket stor sannolikhet blir betydligt mycket högre än kalkylen. Hur reagerar skattebetalarna på det?

Man saknar även förmåga att lyssna på vad befolkningen vill, utan väljer i stället att lyssna på dem som skriker högst. Och om det hade funnits bara en gnutta sunt förnuft i denna fråga från allra första början, då hade man haft en hall på Sävstaås för tio år sedan. Använd ert förnuft, (om ni har något), och bygg hallen där den hör hemma!

Men i stället väljer man att fatta beslut på helt fel grunder, i stället för på realistiska fakta.

Jag hoppas att detta bara är det första av en lång rad överklaganden. Om inte, lär vi tyvärr återigen få uppleva att politiker går emot en bred folkvilja.

Men man vågar helt enkelt inte utlysa en folkomröstning i frågan. Fegt!

Thomas

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel