Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Symboler repades in i lack på bil och tanklock bröts upp – flera bilägare har utsatts för brott

En bil som stod i centrala Bollnäs fick under fredagseftermiddagen repor i form av symboler och signaturer.

Skadegörelsen inträffade på parkeringen bakom Missionskyrkan på Odengatan. Förutom symboler och signaturer hade bilen fått repor runt om.

Även en bil som stått på Sågstigen i Kilafors har utsatts för skadegörelse. Under natten mot fredagen repades bilen på bak- och framskärmar, samt på dörrar.

Under natten mot lördagen utsattes en bil som stod på Hamrevägen för stöld av drivmedel. Tanklocket hade brutits upp och omkring tio liter hade slangats.

Läs också: Bränsletjuvar upptäcktes på övervakningskamera – greps längs riksväg 84

Kommande natt blev en kvinna som ställt sin bil på Tjärnvägen utsatt för försök till stöld. Tankluckan stod öppen och tanklocket låg på marken – men tjuven hade inte lyckats komma åt något bränsle.

Även en kvinna som hade sin bil stående på Stagårdsvägen har utsatts för stöldförsök. Någon bröt upp tanklocket under natten mot onsdag förra veckan – men lyckades inte stjäla något eftersom det redan var så lite drivmedel i tanken.

Läs också: Män anmälde varandra för misshandel