Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Swap Meet's prispokaler gick till Hassela

Solen strålade över hela Gnarp när Gnarpsviljans lokaler slog upp dörrarna för Mid Sweden Rebel's Swap Meet, årgång sju.

Tidigare år har tusentalet besökare hittat till den numera traditionella bytesmarknaden och mötesplatsen i Gnarp. Här finns det mesta för entusiaster som gillar motorfordon i allmänhet och gamla bilar i synnerhet och av myllret i lokalen att döma var besökarantalet ungefär detsamma även detta år och i år var även Gnarps Ridklubb medarrangör.

Prisutdelningen för snyggaste besökande USA-bil och snyggaste Europé, var förstås en höjdpunkt. Ett 15-tal entusiastbilarförare hade vågat sig ut på saltade, hala vägar - med och utan vinterdäck - och två bilar vann varsin pokal.

Snyggaste besökande Europé-pokalen gick till Hasselabon Örjan Rask, som visade upp sin Opel Kapitän 1956. Snyggaste besökande USA-bil-pokalen hamnade även den i Hassela, hos Patrik Holmin, som kört till Gnarp i sin Plymouth Valiant -74.