Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Swap Meet i snöslask

Folkligt, festligt och fullt av fina fynd, rolig retro och gamla godingar. Årets upplaga Swap Meet bjöd på det bästa av det mesta.

Ridklubben brassade garanterat hästfria hamburgare och Gnarpsviljan var redo för invasion då Mid Sweden Rebel's fixat Swap Meet för åttonde gången.

– Vi är här för första gången, och har hittat en del. Vi har precis köpt en Cadillac -51, och det här verkar vara ett bra ställe att hitta grejor till den, säger Frida Persson och Emil Myrberg, som åkt från Tallåsen för att gå på skattjakt.

Bengt Carlsson från Timrå var en av många säljare på Gnarpsviljans golv:

– Jag var här för första gången i fjol och måste säga att detta är ett av de bättre ställen jag varit på - trevliga människor och bra stämning!

Från Njurunda hade Stefan West kommit, och var på jakt efter ett fordon modell ä till sonen Sigge, åtta månader, som också var med.

– Det vore kul att köpa en sån där trehjuling från 40-talet till honom. Och det är klart han ska följa med hit - det ska börjas i tid! I sommar ska han få åka Mercury -55 också, lovade Stefan, som förutom Mercuryn även äger en Chrysler Windsor - 56.

Som vanligt utsåg en jury två vinnare i klasserna årets USA-bil och årets europé av de bilar som besökare ville visa upp.

Årets amerikanare gick till en lika lång som låg, vitlackad Chevrolet -64, ägd av Christoffer Svensson från Bergsjö, och årets vinnare i européklassen blev hemmasonen Lars Selins Opel Rekord 55:a.