Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sven Johansson fortsatt försvunnen

Polisen söker inte längre aktivt efter försvunne Sven Johansson som varit försvunnen i över en vecka.

Det var fredagen den sista september som Sven Johansson, 82 år, anmäldes försvunnen. Han hade då varit borta från sin bostad på Enrisets servicehus sedan onsdagen.

Polisen satte in hundpatruller i letandet. Hundpatrullerna sökte bland annat av Västra berget där Sven Johansson brukade röra sig, men detta gav inget resultat.

Flera tips har kommit in från allmänheten. Bland annat har någon sett honom i trappan upp mot tågperrongen på Resecentrum. Ett par tipsare har även hört av sig och berättat att de sett Sven Johansson gå längs riksväg 50 i Mohed under förra torsdagen.

- Personerna har sagt att om det inte var Sven Johansson så var det någon som var väldigt lik honom, säger Sune Nordh vid polisen.

Eftersom polisen inte har något konkret att gå på blir det ogörligt att söka efter Sven Johansson. Det har gått nio dagar sedan försvinnandet och man söker nu inte aktivt efter honom längre.

- De poliser som är ute och åker har honom i tankarna. Det är mer allmän spaning och vi bevakar de tips som kommer in, säger Sune Nordh.

Vad som hänt Sven Johansson kan man bara spekulera om.

- Den här personen har haft ett väldigt inrutat leverne, så det är tydligt att något har hänt honom, säger Sune Nordh.