Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svartsjukt par misshandlade man

En man blev slagen till marken av en Bollnäsman i 45-årsåldern och därefter slagen, sparkad och riven av mannens fru. Nu åtalas paret för misshandel.

Enligt åtalet började misshandeln med att det äkta paret bråkade om svartsjuka på Långnäs en fredag i september förra året. Fyra personer närmade sig paret och en av dem sa åt mannen att lugna ned sig. Men mannen agerade omvänt. Han hoppade över ett staket och sprang fram till personerna och slog en av dem i magen så han föll till marken. Efter slaget avvek den äkta mannen och hans fru gick fram till den slagne mannen, som uppmanade henne "att hon inte skulle vara ihop med en kille som var så där". Då hoppade kvinnan på den redan slagne mannen och slog, sparkade och rev honom. Kvinnan slutade inte slå mannen förrän en polispatrull anlände.

Paret kommer att ställas inför Hudiksvalls tingsrätt.