Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svårtippat på Hagmyren

/

Måndagstravet på Hagmyren blev för spelarnas del en kväll fylld av svårigheter inom V5-spelet. Efter fyra avdelningar var det en som hade chansen men efter segern för Magic Space i den sista avdelningen stod det klart att det skulle bli utdelning på fyra rätt.

Annons

Uttagningsloppet till Sverigeloppet i monté blev en ganska rafflande historia där Bollnäshästen Lacey Frontline spurtade till seger för skickliga Stina Swartling. Hemmaseger blev det i V5-2 där Tangen Best vann med Jan Ove Olsen i vagnen. Hästen fick en ganska tuff väg fram innan man kunde ta över efter 600 meter. Sedan var det lugnt även om hästen slog av på takten rejält den sista biten. Rigel Odin avslutade starkt medan Lärkan kom fram i ryggen på vinnaren och aldrig fick fritt.

Janaxel Näsman har Magic Space i knallform för dagen och nu tog man andra segern på en dryg vecka.

Håkan Skoglund agerade skrällkusk bakom Jala Scorpion som kort före mål fångade inledande Congo.

Den 36-oddsaren såg till att det blev en rejäl rensning bland de som så långt var med på V5-spelet.

Än värre var det för spelarna när Tommy Eriksson bjöd på en 50-oddsare i form av Torpa Emil. Efter att Tommy kört ett snyggt lopp kunde man hålla undan säkert före totofavoriten Vildvitter.

Bollnäsamatören Lars-Erik Karlsson har en härlig häst i treårige Alfa Kungen. Hingsten tog nu sin andra raka seger och han var minst lika imponerande som vid segern i debuten.

ROGER NYGREN

Mer läsning

Annons