Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svaret uteblev, Eng

Tack för svaret Stig Eng. Det gav emellertid inte svar på grundfrågan; hur kan lilla Nordanstig ha råd med tre tjänstemän som sysslar med stads- och samhällsplaneringsfrågor när vi knappt har råd med vård, omsorg, skola och kultur?

Tack för svaret Stig Eng (16/9). Det gav emellertid inte svar på grundfrågan; hur kan lilla Nordanstig ha råd med tre tjänstemän som sysslar med stads- och samhällsplaneringsfrågor när vi knappt har råd med vård, omsorg, skola och kultur? I Linköping, där jag är uppväxt och som på den tiden hade cirka 115 000 invånare, hade vi en stadsplanerare.

Det vore också intressant med ett klargörande av turerna kring avhoppade kommunchefens fortsatta anställning som "samhällsbyggnadshef". Hade vi inte vid tillfället redan en stadsarkitekt som hanterade sådana frågor?

Vem är samhällsbyggnadschefen chef över och så vidare.

Det muttras mycket om detta bland en befolkning där misstron och missnöjet jäser.

Jörgen Myhrman (V)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel