Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svar till en besviken mormor

På frågan om man får vara hur otrevlig som helst mot sina kunder så är det självklart så att vi vill vara trevliga mot våra kunder och ge så bra service det bara går, precis som vilken detaljhandelskedja som helst.

På frågan om man får vara hur otrevlig som helst mot sina kunder så är det självklart så att vi vill vara trevliga mot våra kunder och ge så bra service det bara går, precis som vilken detaljhandelskedja som helst. Men vi skiljer oss från annan handel med tanke på att vi har ett socialt ansvar där det bl.a. ingår att inte sälja alkohol till de som inte fyllt 20 år.

När det som i detta fall kommer två tjejer som försäljaren uppfattar att båda är delaktiga i köpet begärs legitimation av båda tjejerna, har båda då inte fyllt 20 år stoppas köpet.

Det är det som gäller i vår butik och på alla andra systembolag i Sverige. Jag som har egna barn i tonåren är glad att det är på detta sätt. Det sociala ansvaret är en viktig del av Systembolagets existens.

Micke Hanold

Butikschef Systembolaget Hudiksvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel