Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svar direkt

Vi kan bara beklaga och försöka förklara varför saker blir som de blir.

Annons

Publikens synpunkter är naturligtvis viktiga och vi vill verkligen beklaga om ljudnivån i samband med matchen mot Eslöv upplevdes som för hög. Suif jobbar med ungdomar som tränar och utvecklas med sin idrott och vi är oerhört glada och stolta över att kunna erbjuda våra ungdomar en publikarena i den högsta ligan.

Vi vill att Söderhamn ska vara en attraktiv mötesplats för pingisungdomar och försöker därför med våra begränsade resurser bland annat utveckla arrangemanget runt ligamatcherna enligt spelarnas önskemål. Spelarna vill att det ska vara liv och rörelse runt matcherna. Sedan flera år har därför ljud och ljus använts i samband med presentationen av lagen före matchen och kortare musikinslag i pauser.

Som en besparing Inför den här säsongen har vi inte anlitat något ljudproffs utan använder oss av kommunens ljudanläggning som finns på plats och vår speaker som sitter på golvet och sköter musiken. Detta kan vara en del av förklaringen till att ljudet, nivå och kvalitet, upplevs störande av dem som sitter på läktaren. Vår ambition är att skapa ett matcharrangemang som tilltalar både publik och spelare och vår förhoppning är därför att vi tillsammans kan hitta en lösning.

Söderhamns UIF

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel