Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svar direkt

Annons

Arbetsförmedlingen värnar om varje enskild medborgares sekretess och integritet. Vi ser som en självklarhet att man ska vara trygg med att man inte ska behöva avslöja sina personliga detaljer inför andra sökande. Det är därför vi har särskilda rum där vi har enskilda möten, där inga andra besökare är välkomna att lyssna. Där kan man vara trygg med att vi behandlar personliga uppgifter med sekretess.

Alla möten sker däremot inte i slutna rum. Vi har till exempel en kundmottagning där vi för dialoger med arbetssökande om saker som inte är känsliga. Varje arbetsförmedlare har utbildning kring vilka uppgifter som är skyddade av sekretess och det är också arbetsförmedlaren som ansvarar att vi inte för ut känsliga uppgifter så att de kan höras av andra.

Arbetsförmedlingen har ett uppdrag som spänner över många olika yrkesområden och den platsannons du hänvisar till där vi söker en kravställare innebär att vi förstärker med ytterligare en person på vårt huvudkontor som har den kompetensen. Detta är inget en arbetsförmedlare jobbar med. Men alla på Arbetsförmedlingen har ett gemensamt mål och det är att hjälpa den som är arbetslös att få ett jobb, så snabbt det bara är möjligt.

Mohamed Chabchoub

chef Arbetsförmedlingen Söderhamn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel