Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svängigt när Rengsjö slog Järbo

Bottenlaget Järbo är vant att spela matcher med mycket mål.
Mot Hudiksvall blev det 0–10 i förra omgången – i går var det Rengsjös tur att bjuda på målkalas.
Men någon utklassning var det inte tal om...
– Nej, det var blött och riktigt svårspelat, säger tränaren Anders Olsson efter 5–4 på Gullhedens IP.

Annons

Det började bra för Rengsjö, men till slut kom tabelltvåan undan med blotta förskräckelsen. Redan efter 17 minuter hade man en 3–1-ledning efter mål av Robin Modd, Emil Clahr och Erik Wästman.

– Då trodde nog alla, inklusive jag själv, att det var klart. Vi blev loja och de fick komma i kapp, säger Anders Olsson.

Missar i försvaret på det regndränkta underlaget och bra inställning i Järbo efter genomklappningen mot ABK gjorde att det i paus stod 3–3.

– De slog långbollar på två gubbar längst upp och backade hem med hela laget. Tråkigt att spela mot ett sånt lag, men det var effektivt, säger Anders Olsson.

Rengsjö behöll initiativet trots kvitteringen. Efter 70 minuter gjorde Erik Wästman 4–3 på straff – något som såg ut att stå sig tiden ut.

Men Järbo kvitterade än en gång och inte förrän i den 87:e minuten kunde Jon Pettersson rädda tre förväntade poäng till Rengsjö med ett skott ribba in.