Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvallsbo sparkad livlös

Ett slag i huvudet fick Sundsvallsbon att gå ner på knäna. Han blev då sparkad två gånger i ansiktet och låg livlös på marken när polisen kom till platsen

Händelsen inträffade under lördagkvällen vid 23.30-tiden i parken vid Lillfjärden nedanför Åhléns och föregicks av tidigare bråk bland ett gäng ungdomar.

Den misstänkte gärningsmannen är en sjuttonårig Hudiksvallsbo och han uppger att misshandeln inleddes med att han såg Sundsvallsbo i slagsmål med en annan person, som låg på marken.

Sjuttonåringen avbröt slagsmålet och de båda började tjafsa med varandra. Det ledde till att Sundsvallsbo och sjuttonåringen kom överens om att göra upp med knytnävarna, hävdar sjuttonåringen.

Enligt polisen fick sjuttonåringen in ett knytnävsslag i huvudet på Sundsvallsbon som segnade ner på knäna. Han fälldes slutligen till marken med två sparkar i ansiktet.

När polisen anlände var det stökigt på platsen och många ungdomar hade samlats där. Sundsvallsbon återfick medvetandet medan polisen var där.

Sjuttonåringen är nu misstänkt för grov misshandel och har åtal att vänta inom kort.