Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Suif spårade ur i Stockholm

Spårvägen gav Söderhamns UIF dess andra Pingisligaförlust säsongen 2011/2012.

– Jag tycker vi gör en ganska dålig match. Med matcherna vi har med oss i bagaget, tre raka segrar, är det lite oväntat. Det fanns ingen anledning att vi inte skulle komma upp på en bättre nivå i kväll, säger Suiftränaren Peter Blomquist.

En anledning till att suifarna spårade ur från segervägen i Stockholm var Spårvägens kines, Wei Weinan. Hampus Nordberg fick känna på det direkt, 0–3-förlust.

Jon Persson kvitterade till 1–1 i matcher via 3–2 i set mot Harald Andersson men Viktor Brodd lyckades inte alls reprisera sin fina insats mot Frej Växjö, utan blev utbollad mot den snabbe Benedek Olah i tre raka.

Sista paret ut blev kinesen Weinan mot Jon Persson och inte heller Jon kom underfund med den välservande asiaten.

– Deras kines var bra, det är inget att säga om det. Men jag tycker inte vi bjuder upp till kamp. Det är ingen genomklappning, men ska vi slå dem måste vi vara mer på hugget, sa Peter Blomquist.