Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SUIF:s damer lägger ner

SUIF kommer inte att spela i damernas elitserie i bordtennis kommande säsong. Klubben har inte hittat någon ersättare för Paula Medina.

Annons

Söderhamn kommer inte längre att ha ett lag representerat i bordtennisens elitserie för damer. Den Norrländska dampingisen kommer nästa säsong endast att representeras av Fridhem/Urnan från Gävle.

SUIF har försökt hitta en ersättare till Paula Medina, som skrivit på för svenska mästarna Team Mälarenergi. Dessutom har trotjänaren Mathilda Nilsson valt att lägga av för att satsa på en tränarkarriär.

SUIF försöker nu hjälpa till med en lösning för kvarvarande spelare som håller elitserieklass, Matilda Holmgren, Julia Allansson och Linnea Jansson. Trion kände att de inte räcker till i elitserien utan förstärkning. En möjlighet är att de bildar ett slagkraftigt representationslag i Fridhem/Urnan.