Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Succé för trendmässan

Publikrekord för trendmässan i Ljusdal.

Årets trendmässa i Ljusdal blev en riktig succé, det visar inte minst det fantastiska gensvaret som kom från allmänheten. Förra året räknade man antalet besökare till 907 stycken att jämföra med över 2 100 stycken denna gång. Det var stundtals riktigt trångt i mässhallen som huserade i före detta Kährs fabrikslokaler i Ljusdal, och omdömet från besökarna som lät sig översköljas av höstens trender inom inredning, mode, hälsa, motor och mat var mycket positivt.

– Nu känner man verkligen att Ljusdal lever. Om man däremot kommer till Ljusdal under någon helg så lever inte samhället särskilt mycket, säger Mattias Ravander från Stockholm.

Men med fler liknande arrangemang skulle bygden kunna bli mer levande, menar kommunalrådet Roland Bäckman som tog sig en kaffepaus från alla trendtips.

– Det är jättetrevligt. Jag är glatt överraskad. Nu känns det som om Ljusdal tagit tillbaka initiativet över bandyhelgen, säger Anna-Karin Cavallin från Ljusdal.

Eller som mässans konferencier designern Mrs Murphy sammanfattade mässan:

– Helt fabolous!

Helt fantastisk, med andra ord.