Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Styr Stoltz Bollnäs?

Nu är det dags igen, där Stoltz med sina gelikar Peter, Olle och dessutom planeraren Göran Unger i princip kör över tekniska nämnden.

Nu är det dags igen, där Stoltz med sina gelikar Peter, Olle och dessutom planeraren Göran Unger i princip kör över tekniska nämnden. Göran hävdar att det blir en indirekt förbättring av centrumlivet och dess miljö, om man sänker gatan utanför Lindex. Man kan undra hur miljön blir bättre av att sänka gatan, när det i båda ändarna kommer att bli motbackar. Han borde istället ha diskuterat frågan i tekniska nämnden och med fackfolk från dess förvaltning.

Nej, istället diskuterar han frågan med Stoltz och hans gelikar, som man starkt kan undra om de har kompetens att avgöra en sådan här fråga, Stoltz själv verkar ha en väldigt otydlig kompetens enligt Bo Jansson (Ljusnan 22/9).

Stoltz har tidigare känt sig manad som kommunchef att förändra den farliga kultur som odlas vid tekniska förvaltningen, dessutom ifrågasatt dess förvaltningschef. Undertecknad känner mycket större oro, för den kultur som odlas på kommunstyrelsens våning i stadshuset, än kulturen på tekniska förvaltningen med en chef och personal som vill ha en god ordning, där planering och utförande utföres i rätt ordning.

Jag kan bara bäva för att den här ordningen skall fortsätta, men har ändå hoppet, att den högsta politiska ordningen i kommunen tar i med hårdhandskarna och rensar ut den här ”varbölden” innan infektionen sprider sig.

Bernt Jonsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel