Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stulen brevlåda, inbrottsförsök på Mulle Meck och försvunnen plånbok på sjukhuset

Här är några av de senaste anmälningarna som inkommit till polisen i Hudiksvall och Nordanstig.

Inbrottsförsök på Mulle Meck

Någon har försökt att bryta upp ett fönster in till Mulle Mecks lokaler på Käppuddsgatan i Hudiksvall. Inbrottsförsöket har gjorts någon gång under helgen.

Brevlåda stulen i Forsa

I Norrviksta har en brun låsbar brevlåda i plåt försvunnit från en träställning vid vägen. Brevlådan stals någon gång under natten mot tisdagen.

Stöld av extraljus i Hudiksvall

Någon gång mellan den 8 och 9 oktober stals tre extraljus från en bil parkerad på Södra Vägen invid Bilmetro.

Klocka stulen i Hudiksvall

En kvinna blev under torsdagen av med sitt armbandsur. Klockan, som har ett värde av 7 300 kronor, har stulits antingen på ett gym hon besökt eller nere stan samma dag.

Plånboksstöld på sjukhuset

En anställd vid Hudiksvalls sjukhus blev av med plånboken på tisdagsmorgonen. Plånboken stals ur en väska i ett öppet skåp på vårdmottagningen.

Dieselstöld i Gnarp

Vid sjutiden på onsdagsmorgonen tankades en personbil vid Statoil full med diesel. Föraren lämnade sedan macken utan att betala. Bil och förare fångades på övervakningsfilm och man ska nu försöka identifiera föraren.