Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stuga tömdes på husgeråd

Inte ens duschdraperiet var kvar efter ett inbrott i ett fritidshus i Arbrå. Vid ett inbrott i ett fritidshus i Bollnäs nöjde sig tjuvarna däremot med en tv och alkohol.

När en man från Uppland kom till sin fritidsfastighet i Koldemo förra veckan möttes han av en sönderbruten dörr. En eller flera tjuvar har tagit sig in i huset och tömt det. Mannen har skrivit en lista på 21 punkter över vad som är stulet. Där framgår att det mesta blivit tjuvarnas byte, från verktyg, till kaffeburkar, lampor, tavlor och till och med duschdraperiet. Det totala värdet på föremålen har mannen räknat ut till drygt 10 500 kronor. Inbrottet har skett någon gång efter den 4 september.

Även ett hus i närheten av Skajet i Bollnäs har utsatts för inbrott. En tv värd 4 000 kronor, en flaska champagne och fyra flaskor vin blev tjuvens byte. Inbrottet har skett någon gång mellan den 24 september och 14 oktober.