Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Streckmatch som Ceesay vill vinna

Yankuba Ceesay är handelsresande i fotboll. Ett av stoppen på resan gör han i Söderhamn och Trönö IK. På fredag spelar laget en streckrysare i division 3 borta mot Edsbyn.

Annons

– Vi har inte förlorat en match sedan jag och mina kompisar kom hit. Tre segrar och två oavgjorda, säger han nöjt, men ödmjukt.

Nu är fokus helt och hållet på fredagens match. Seger där och Trönö skuttar upp på rätt sida nedflyttningsstrecket, om än bara till lördagen då omgången kompletteras.

– Vi har en bra känsla i laget och Trönö har blivit bättre både mentalt och fysiskt sedan vi kom till laget. Vi (landsmännen Abdoulie Manneh och Matthew Mandy, samt nigerianen Nelson Okonji) har samlat killarna i laget efter träningarna och kört lite extra fysik, säger han.

Tror du Trönö klarar sig undan nedflyttning?

– Vi ska vinna vår match i morgon (läs fredag) och i den sista omgången (Selånger hemma). Sedan får vi hoppas att en del andra matcher går vår väg, då klarar vi det.