Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Strand på ny mina

Enkla misstag bakåt – då åkte Strand på fjärde raka förlusten i division 3-fotbollen.

Efter 1–3 (1–2) borta mot tabelltvåan Korsnäs konstaterade tränaren Robert Örnehag faktum:

– Killarna jobbar och sliter men vi spelar utan självförtroende. Att vi sedan bjuder på så mycket bakåt gör att osäkerheten blir ännu större, sa Robert Örnehag.

I den 18:e minuten tog Korsnäs ledningen. Ett inlägg från vänster nickades i mål av Jonas Östlund sedan Strand uppträtt alldeles för passivt.

I mitten av den första halvleken tvingades Mattias Nilsson ge upp och han ersattes av Fredrik Näsman vars rutin behövs i laget.

Efter dryga halvtimmen kvitterade dock Strand. Lagets för dagen bäste spelare, Kion King, vände runt och fick skön träff från 30 meters håll och bollen for upp i nättaket till 1–1.

Men Strand glädje blev kortvarig. Sex minuter senare tog sig Korsnäs på nytt fram på vänsterkanten. Strand hängde inte med och Jonas Östlund kunde relativt enkelt göra sitt andra mål för dagen fram till 2–1 vilket var resultat i paus.

I den andra halvleken åkte Strand på ett nytt bakslag då Fredrik Näsman fick halta av med en fotskada.

Strand slet och jobbade men hade väldigt svårt att skapa heta lägen. I stället kunde Mikael Lindemo avgöra matchen när han i en 81:a minuten gjorde 3–1.

I slutminuterna drabbades Strand även att av utvisning när Jesper Lind fick syna det röda kortet.

– Vi saknade en hel del spelare till den här matchen men det är inget jag vill skylla på. Nu gäller det för oss att hitta rätt igen, sa Robert Örnehag.