Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Strand kryssade mot serieledaren – "Nu visade vi riktigt skön attityd"

Serieledaren mot jumbon – då visade Strand att division 3-tabellen än så länge inte visar hela sanningen.

1–1 (1–1) betydde mycket mer än att Strand kunde kvittera ut en poäng.

– Dessutom visade vi skön attityd efter mardrömsstarten, sa Strands tränare Mikael Forsström.

Inför matchen hade han varnat sina spelare för att Mora skulle trycka gasen i botten från start för att avgöra.

Ändå kunde Goran Cuckovic redan i den tredje minuten trycka in 0–1 efter en djupledslöpning där hemmaförsvaret stod på hälarna.

Minuten senare var samme man helt solo med Andreas Dahlström i Strands mål men då skar Dahlström av skottvinkeln och räddade.

– Sedan tycker jag att vi jobbade oss in i matchen, sa Mikael Forsström.

Och visst, sakta men säkert började Strand hitta rätt och i den 21:a minuten kunde Strands bäste spelare Adam Sell efter en hörna nicka in 1–1.

Sedan fortsatte båda lagen att skapa en hel del vassa lägen och allra närmast var hemmalagets Lyle Gifford när han i den 88:e minuten hade ett klockrent skott i ribban.

– Kryss känns ändå helt okej med tanke på matchbilden. Sett till matchens sista 75 minuter tycker jag att det här var säsongens bästa insats hittills, sa Mikael Forsström.

– Vi är bättre än vad läget i tabellen skvallrar om och det kommer att visa sig framöver. Sättet vi tog den här poängen på kommer att betyda mycket för fortsättningen, sa Mikael Forsström.