Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Största tv-satsningen någonsin – vi direktsänder toppbandy med hälsingelagen i vinter: "Fantastiskt roligt"

36 direktsända matcher från elitserien och 60 från allsvenskan.
Ta chansen och se Edsbyn, Broberg, Bollnäs och Ljusdal när vi gör vår största tv-satsning någonsin.
– Det blir väldigt mycket hälsingebandy i vinter, säger Christoffer Million på bandypuls.se.

1 november går startskottet.

Då brakar bandyns elitserie loss och detsamma gör vår satsning på tv-sända matcher.

Totalt kan du se 36 heta elitseriematcher i vinter på vår sajt bandypuls.se, från Bollnäs–AIK i premiären till grundseriens slut i mitten av februari.

– En kanonmatch redan i premiären. Och det blir mycket hälsingebandy även i övrigt. Redan i omgång två direktsänder vi Broberg–Västerås, Vänersborg–Bollnäs och Sandviken–Edsbyn. Det blir sammanlagt 19 tv-matcher med hälsingelagen fram till 16 februari, varav tre derbyn, säger Christoffer Million som är redaktör på bandypuls.se.

Totalt ingår över 100 tv-matcher i satsningen, som även omfattar 60 matcher i allsvenskan och hela damernas SM-slutspel exklusivt.

– Det är en häftig siffra i sig, men framför allt känns det roligt att kunna erbjuda matcher av den här kvaliteten. Ta bara de fem första elitseriematcherna som vi sänder efter nyår. Villa–Edsbyn, Bollnäs–Villa, Villa–Vänersborg, Edsbyn–Sandviken och Vänersborg–Västerås. Det är top notch, klassmatcher allihop, säger Christoffer Million.

Han och Leo Hägglund kommer även att närbevaka lagen mellan matcherna:

– Ja, det ligger i linje med den här tv-satsningen att vi tar bandybevakningen ett steg till rent allmänt. Tanken är att följa elitserielagen från insidan och bland annat rapportera direkt från deras träningar. Det är en nysatsning i sig, säger Leo Hägglund.

Strålkastarljuset riktas även mot Ljusdal. Vi direktsänder alla LBK:s bortamatcher den här säsongen, vilket gör den stora tv-satsningen närmast heltäckande med hälsingeögon sett.

– Verkligen. Det känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda. Vi vet hur mycket bandylagen betyder för våra läsare och det här är vårt sätt att svara upp mot deras stora intresse. Lokal och direktsänd tv-sport är jätteviktig för oss, säger Anders Ingvarsson som är ansvarig utgivare för helahälsingland.se och bandypuls.se.

Hur stor är den här satsningen, som du ser det?

– Över 100 direktsända bandymatcher totalt på den här nivån är vår största tv-satsning någonsin, till att börja med. Dessutom får du som läsare all journalistik som vi gör runt lagen i elitserien och allsvenskan på bandypuls.se. I mina ögon är det en unik kombination av närvaro och innehåll, säger Anders Ingvarsson.

Då visar vi Bollnäs, Broberg och Edsbyn i vinter!

Totalt kan du se över 100 bandymatcher i vår nya tv-satsning. På bandypuls.se visar vi bland annat 36 elitseriematcher, varav följande med Edsbyn, Broberg, Bollnäs:

1 november: Bollnäs–AIK

5 november: Broberg–Västerås

5 november: Vänersborg–Bollnäs

6 november: Sandviken–Edsbyn

8 november: Sirius–Broberg

20 november: Edsbyn–Västerås

29 november: Bollnäs–Edsbyn

6 december: Broberg–Bollnäs

13 december: Sandviken–Bollnäs

26 december: Sandviken–Broberg

28 december: Edsbyn–Hammarby

3 januari: Villa–Edsbyn

6 januari: Bollnäs–Villa

14 januari: Edsbyn–Sandviken

31 januari: Broberg–Vänersborg

2 februari: Västerås–Edsbyn

5 februari: Bollnäs–Broberg

14 februari: Västerås–Broberg

16 februari: Frillesås–Bollnäs

I tv-satsningen ingår även 60 matcher i bandyallsvenskan, varav följande med Ljusdal.

2 november: Ljusdal-Falun

15 november: Tellus-Ljusdal

23 november: Katrineholm-Ljusdal

24 november: Nässjö-Ljusdal

30 november: Ljusdal-Gripen

10 december: UNIK-Ljusdal

26 december: Rättvik-Ljusdal

4 januari: Falun-Ljusdal

11 januari: Lidköping-Ljusdal

12 januari: Boltic-Ljusdal

Dessutom ingår alla mål och höjdpunkter från alla matcher i elitserien. Vi sänder även ungdoms- och juniorfinalerna samt vissa matcher från damernas grundserie och hela SM-slutspelet.

Så gör du för att se matcherna!

1) Skapa ett konto. Efter att du bestämt dig för att se och läsa om bandy i världsklass skapar du ett konto på bandypuls.se med användarnamn och lösenord.

2) Ladda ner appen. Du hittar vår Bandypuls-app i både App Store och Google Play.

3) Logga in. Nu kan logga in med användarnamnet och lösenordet du registrerade i steg 1.

4) Välkommen till Sveriges bästa bandybevakning! Nu är det bara att njuta av fullmatad bandyaction från ditt favoritlag med livesända matcher, senaste nytt, krönikor, tävlingar och mycket mer. Välkommen i i värmen!