Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Större klasser måste stoppas

Det pratas om stökiga klasser och om att elever mobbas så att kommunen måste betala stora summor i skadestånd efteråt. Ändå tänker man höja nyckeltalet som gör att de stackars lärarna ska få större klasser.

Det pratas om stökiga klasser och om att elever mobbas så att kommunen måste betala stora summor i skadestånd efteråt. Ändå tänker man höja nyckeltalet som gör att de stackars lärarna ska få större klasser om jag förstått rätt. Detta är förskräckligt och beror tydligen på att barn- och utbildningsnämnden bestämt sig för att spara Hybo och Nybo skolor. Större klasser måste stoppas!

Varken barn eller lärare får lugn och ro och det är inte klokt! Det viktigaste i skolan är väl att lära sig läsa och skriva och varken Hybo eller Nybo skola har något skolbibliotek ens. Därför tycker jag att man kan lägga ner dessa skolor nu. Läsningen är viktigast av allt och skolor som inte prioriterar detta måste bort faktiskt. På Stenhamreskolan satsar man verkligen har till och med en anställd skolbibliotekarie. Jag tror att barnen tjänar på att få komma till en större skola med mer resurser som till exempel skolbibliotikarie.

Mormor Kerstin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel