Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stora stygga vargen

Det var intressant att läsa Edvin Sarek Nilssons artikel om vargen.

Jag tycker den var väldigt bra! Sen får jag syn på Karl-Evert Hellséns insändare (21/1) och undrar vad han håller på med?

Karl-Evert säger att det behövs en lösning på vargproblematiken. Han får det att låta som att vi har tiotusentals vargar.

Han berättar om Finland där landsbygdsbefolkningen tog saken i egna händer och reducerade vargstammen till en spillra, sen säger han att Svenska Jägareförbundet är emot illegal jakt. Lite tvetydigt enligt min mening!

Han försöker göra vargens existens till något av ett landsbygdsproblem. Att vi som bor på landet har ett vargproblem. Jag bor på landet och är ofta ute i skog och mark. Jag har aldrig sett en varg.

Snacka om att blåsa till storm i ett vattenglas! Det vore nog ärligare att säga som det är. Vargen är en konkurrent om älgen, och älgen vill man inte dela med sig av.

Skogsflanören

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel