Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stor polisiär sökinsats efter försvunne mannen drog igång i Hudiksvall – polisen: "Nya uppgifter har inkommit"

 
Försvunne 74-åringen i Hudiksvall
Visa alla artiklar

Polisen drog på måndagskvällen igång en större sökinsats efter försvunne Christer Jonsson i Hudiksvall. Tips om iakttagelser har inkommit men han var under natten inte hittad.

Annons

74-årige Christer Jonsson anmäldes försvunnen på söndagen. Då hade han varit borta sedan lördagseftermiddagen.

– Vi har gjort ett omtag i sökinsatsen efter att nya uppgifter inkommit om hans sjukdomsbild, säger Matilda Isaksson, befäl vid polisens regionledningscentral.

Flera patruller inklusive hundar deltar i sökarbetet, utifrån en väl beprövad sökmodell. Även frivilligorganisationer hjälper till.

Under natten mot tisdag trappades sökarbetet ned, men på tisdagsmorgonen väntas alla tillgängliga resurser kopplas in i fallet.

Polisen är fortsatt angelägen om att få in tips om försvunne Christer Jonsson. På måndagen uppmanades fastighetsägare att söka av sina tomter och utrymmen som förråd och uthus.

Tips om försvunne Christer kan lämnas till polisen via telefonnummer 114 14. Om någon i allmänheten stöter på honom uppmanas man att ringa 112 direkt.