Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnliraren Julia stannar i Mohed

Säsongens bästa lirare i Moheds SK heter Julia Wahlund.

Och även om hon är hett eftertraktad av lag högre upp i seriesystemet kan hon lämna ett glatt besked:

– Så länge jag går kvar i skolan lutar det åt att jag stannar kvar i Mohed.

Annons

Nykomlingen Moheds SK åkte raka vägen ur division 2 med endast fyra ihopspelade poäng.

Ett resultat som nog ingen i föreningen är speciellt nöjd med.

Men en som sannerligen slipper skämmas för sin insats under fotbollssäsongen är mittfältaren/anfallaren Julia Wahlund. Hon segrade nämligen överlägset i Kuriren-Sportens Stjärnliga.

– Moheds säsong blev tyvärr inte den bästa. Vi hängde inte med tempomässigt och jag tycker inte att vårt passningsspel stämde alls, konstaterar Julia som ändå är rätt nöjd med sitt eget spel under sommaren.

– Jo, jag är nöjd. Jag har tagit ett steg i utvecklingen och har blivit bättre på det mesta, till exempel teknik och speluppfattningen.

En stor del av sin positiva uteckling tillskriver hon tränaren Dennis Lundgren som haft ansvaret för damlaget de två senaste säsongerna.

– Hoppas verkligen att han blir kvar. Jag har utvecklats jättemycket sedan han kom, säger Julia som med stor sannolikhet blir kvar i Moheds röda tröja.

– Så länge jag går kvar i skolan lutar det åt att jag stannar kvar i Mohed. Och jag tycker att det ser ganska bra ut för laget. De flesta verkar vilja vara kvar och vi siktar på att ta klivet upp i tvåan direkt igen, säger Julia.