Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stina Nordin om svackan – och brevet som lyfte henne: "Jag blev så rörd"

 
Helahälsan 2020
Visa alla artiklar

Stina Nordin är inne på den fjärde veckan av hälsoutmaningen Helahälsan – och mitt i en liten svacka. Men ett brev från en god vän gav ny energi. Här är hennes egna ord om den gångna veckan.

Nu har det gått en vecka igen. Det är galet vad fort tiden går märker jag!

De senaste tre dagarna har jag haft en liten dipp och varit lite låg, jag kan bli så ibland. Jag har varit väldigt trött och omotiverad inför det mesta.

Läs också: Stina Nordins ord om första mötet: "Tufft att få det så konkret hur dåligt min kropp mår"

Jag har njutit av min lunchprommis, som ger mig väldigt mycket energi. Utan den hade jag nog känt mig ännu lägre. Det är häftigt ändå vad naturen och rörelse kan göra med en. Dessutom är solen och värmen som har kommit nu magisk! Ljuset gör så mycket.

I dag (i onsdags, reds. anm.) ska jag träffa mina coacher igen och hoppas få lite pepp så jag hittar upp igen och får lite energi!

Läs också: Fylld med endorfiner och överröst med pepp – Stinas egna ord om träningspasset: "Just nu känns allt på topp!"

I tisdags fick jag ett brev från en av mina bästa vänner där hon berättar för mig hur stolt hon är över mig, hur jag som person är henne så kär och hur mycket jag betyder för henne. När jag läste brevet så blev jag så glad, rörd och kände mig så genuint älskad!

Älskad känner jag mig såklart ofta, men hur hon, helt ovetande om hur mycket jag behövde detta, lyfte mig med de orden och den bilden hon målat till mig betyder så mycket för mig.

Läs också: Helahälsan-Stina om kärleken till sin son: "Vicke är värd en mamma som mår bra"

Hon och jag har sedan många år tillbaka kallat oss för trasdockor. Lite trasiga och knasiga, men lika bra ändå! Tack till dig världen bästa Trasa!

Jag vill avsluta med att säga: Tycker du bra saker om någon, så tala om det för guds skull! Man vet faktiskt inte hur mycket orden betyder för mottagaren, innan man säger dem. Det kan göra någons dag!

Helahälsan är ett projekt som sträcker sig från slutet av mars fram till midsommar 2020. Vi får följa Stina Nordin från Järvsö som ska få hjälp med att lägga om sitt liv och bli mer hälsosam. Till sin hjälp har hon personliga tränare på Karma träningscenter i Bollnäs. Varje vecka kan du läsa om hennes träning, kost och alla utmaningar hon ställs inför.