Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stina Nordin om hälsocoachernas stöd: "Det känns verkligen som att de vill mitt bästa"

 
Helahälsan 2020
Visa alla artiklar

Stina Nordin är inne på ännu en månad med Helahälsan, som ska göra henne till en piggare och starkare mamma. Hälsoresan skulle inte vara möjligt utan Jörgen Bergström och Marie Snar på Karma träningscenter i Bollnäs. Här uttrycker hon sin tacksamhet till sina hälsocoacher:

I måndags fick jag ett meddelande från mina coacher på morgonen där det stod så här:

"Måndag och vardag igen. Har du haft en bra helg? Har du förberett matlådor/mellis, planerat in träning och blir det någon lunchpromenad idag?"

Läs också: Utmaningar skrämmer inte Helahälsan-Stina – läs hennes egna ord: "Ograciös så det står härliga till"

Det kändes så bra att få det meddelandet och att få frågorna. Jag kände inte att meddelandet kom för att hålla koll på mig eller för att säga åt mig vad jag ska göra, utan det var ett meddelande av omtanke. Frågor med ett genuint intresse av hur min helg varit, med pepp för en ny vecka!

Det är en kanonstart på veckan för mig att få skriva av mig lite om hur helgen varit och berätta hur min plan för veckan ser ut.

Det är verkligen lyxigt att få ha två fantastiska hälsocoacher, och det känns verkligen som att de genuint bryr sig om mig och vill mitt bästa.

Läs också: Stina Nordin om svackan – och brevet som lyfte henne: "Jag blev så rörd"

Något jag försöker ta till mig som Jörgen alltid säger är: "GÖR en bra vecka!" Det ligger faktiskt på mig om min vecka ska bli bra. Jag kan såklart inte styra över allt som sker i mitt liv, men det jag kan påverka tänker jag försöka styra över så att jag GÖR en bra vecka!

Sinnesrobönen passar utmärkt till det här tänket:

Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,

mod att förändra det jag kan

och förstånd att inse skillnaden.

Stina Nordin

Följ Helahälsan 2020 på Facebook

Helahälsan är ett projekt som sträcker sig från slutet av mars fram till midsommar 2020. Vi får följa Stina Nordin från Järvsö som ska få hjälp med att lägga om sitt liv och bli mer hälsosam. Till sin hjälp har hon personliga tränare på Karma träningscenter i Bollnäs. Varje vecka kan du läsa om hennes träning, kost och alla utmaningar hon ställs inför.