Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stina Nordin laddar för avslut – och bygger taktik för en fortsättning: "Det startar nu"

 
Helahälsan 2020
Visa alla artiklar

Med två veckor kvar av Helahälsan sammanfattar Stina Nordin sina känslor över att hennes hälsoresa snart tar slut. För samtidigt har den bara börjat.

Resan har börjat ta slut och börjat börja på samma gång.

Det är cirka två veckor kvar av min utmaning och hälsoresa tillsammans med Helahälsan och Jörgen och Marie, men det betyder ju inte att min egen hälsoresa tar slut, tvärtom! Den startar nu!

Läs också: Stina Nordin om hälsocoachernas stöd: "Det känns verkligen som att de vill mitt bästa"

Jag har börjat planera över hur jag ska klara det här själv. Vissa saker har jag klart för mig, men andra saker måste jag fortfarande bestämma mig för.

Jag har vissa rutiner nu som jag verkligen inte vill bryta, som mina springdagar (måndagar och torsdagar). Jag gillar dem, det är en rutin som sitter.

Läs också: Stinas ord om bragden runt Kyrkön: "Jag är starkare än vad jag tror!"

Sen vill jag försöka hålla de dagar jag tränat också, för det har fungerat och känns ganska tryggt.

Jag slits mellan att gå på något som är ett säkert kort och något som är lite mera långvarigt. Tur att jag har lite tid att tänka på det.

Läs också: Utmaningar skrämmer inte Helahälsan-Stina – läs hennes egna ord: "Ograciös så det står härliga till"

Jag har en utmaning framför mig och jag ser framåt med en skräckblandad förtjusning. Fullt bestämd att klara det!

Stina Nordin

Helahälsan är ett projekt som sträcker sig från slutet av mars fram till midsommar 2020. Vi får följa Stina Nordin från Järvsö som ska få hjälp med att lägga om sitt liv och bli mer hälsosam. Till sin hjälp har hon personliga tränare på Karma träningscenter i Bollnäs. Varje vecka kan du läsa om hennes träning, kost och alla utmaningar hon ställs inför.