Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stenmarck showar i "Änglagård 3"

/
  • Martin Stenmarck och hans Ladies night-kollegor dyker upp i den tredje

Sångaren Martin Stenmarck och hans kollegor i showen "Ladies night" gör filmdebut. Gänget dyker upp i Colin Nutleys tredje "Änglagård"-film, som just nu är under inspelning.

Annons

- Colin Nutley ringde mig för några månader sedan och undrade vad jag skulle tycka om att bitar av "Änglagård 3" skulle spelas in under en "Ladies night"-kväll, berättar Martin Stenmarck, som i höst gör sin femte turné med showen.
Han tände till på idén direkt, och efter ett par möten med regissören började Stenmarcks roll i det hela att växa. Det slutade med att sångaren också fick några repliker i filmen.
Just de scenerna ska spelas in under sommaren, och sedan kommer filmteamet att följa med på ett par föreställningar under höstens "Ladies night"-turné.
- Det är så mycket glädje och otvingad energi därinne. Det slår det mesta, och det är väl det Colin Nutley vill komma åt, säger sångaren, som kan tänka sig att prova på lite mer skådespeleri framöver:
- Tanken har slagit mig många gånger. Men sedan har jag inte gjort det eftersom jag tycker att man ska göra alla sådana saker med respekt. Men nu jävlar! Nu kan jag få en liten försmak, sedan kanske jag får göra något större.
Femton år har gått sedan "Änglagård 2", både i verkligheten och i handlingen, och i den tredje filmen får biopubliken stifta bekantskap med Fannys (Helena Bergström) tonårsdotter. "Änglagård 3" har premiär i julhelgen.

Therese Nyberg/TT Spektra
therese.nyberg@ttspektra.se

Mer läsning

Annons