Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stefan Olsson och TB 350 bjuder på piskor och morötter

Lokalbandet Stefan Olsson och TB 350 är på gång med ny skiva. Med ny banduppsättning ska de först ut på en liten miniturné för att spela ihop sig.

Bandet Stefan Olsson och TB 350 ska spela in en ny skiva. För två år sedan släppte de sin debutskiva, Fredrik åkares sista dagar. Nu är det dags för uppföljaren. Den tidigare skivan innehöll tonsatta Cornelis Vreeswijk-låtar, men nu är allt nyskrivet, eget material.

– Det är i grunden visor som sedan drar åt olika håll. Ibland åt rockhållet och ibland åt folkmusikhållet, säger Stefan Olsson som skrivit all text och nästan all musik.

Stefan Olsson och TB 350 har nu en ny banduppsättning. Sedan tidigare är Stefan och Kristina Olsson kvar och nyförvärven är Peter Subäck, Rolf Berg och Stefan Valsberg. Därför ordnar de en liten miniturné för att få spela ihop sig lite. Turnén innehåller tre stopp i kommunen med start på Falamål i Färila på tisdagen.

Arbetsnamnet för den nya skivan är Piskor och morötter:

– Det är lite som locka och tvinga. En låt på skivan heter så, förklarar Stefan Olsson.

– Det ska bli jättekul att spela in, det svänger rejält om oss.