Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stambyte i Miljöpartiet

Miljöpartiet fick hybris och tyckte att de platsade i den högsta divisionen, med känt resultat, skriver Kjell Forsmark, som vill se fler politikerbyten i partiet.

Jag sitter på läktaren, som de flesta väljare, och iakttar hur de som vi har röstat på spelar. Vi är alla fans (några huliganer) till olika lag (partier). Många av oss på läktaren känner nu inte igen sitt lags spelsystem. Vi buar, men vad hjälper det.

Spelarna i laget hör oss inte, de spelar bara för sin egen karriär. De vet att vi på läktaren snabbt glömmer senaste matchen och att vi då ser framåt mot nästa.

Miljöpartiet fick hybris och tyckte att de platsade i den högsta divisionen, med känt resultat. De hade byggt upp sitt lag till husliknande dimensioner. Nu söker laget olika rörlösningar i huset för att få det att hålla. Jag tror "Miljöhuset" är så illa sargat att det krävs ett stambyte.

Kjell Forsmark

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel