Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Persson tillbaka i vardagen med nya segrar: "Därför fick han vänta med debuten"

På söndagen körde Jan-Olov Persson in nära en miljon till stallet.
Nu var det vardag igen men segrarna fortsätter att trilla in och nu genom Harry Växus, en 3-åring som kommit igång lite senare än sina kullkamrater.

Annons

– Det är en fin häst, men han hade lite problem i våras och därför fick han vänta med debuten, förklarade Jan-Olov Persson sedan 3-åringen utklassade äldre konkurrenter och vunnit på 1.30,5/2 160 meter.

Niclas och Anna Torstemo jämte Jan-Olov Persson. Tillsammans körde man in nära 1,3 miljoner på Bjerke igår.

Victor Lindenbaum upprepade segern i Bollnäs med K-A Löjdahls K.A. Laspingla. Han lossade från tredje ytter på sista bortre och rundade till ledningen via en varmblodsspeed och vann lätt på nya rekordet 1.27,5/1 640 meter.

– Vi kom ned perfekt och hon kändes enormt fin hela vägen och vann smått okörd med oryckta tussar, sade skåningen Victor.

I V4-2 blev det startgalopperande för betrodda duon Alva Garbo och Maryland. Ellieann övertog efter en bit, men fick ge sig sista biten för en medsmygande Julia Kaulitz som Ulf Ohlsson måttade in med precision.

– Vi fick ett helt perfekt lopp, men det hårdnade till sista biten och det var precis som vi hann dit, sade Ulf Ohlsson.

Susanne Osterling har haft ett riktigt bra år och avrundade nu V4-omgången med Kenneth Häggströms Magic Simba.

– Det har gått fantastiskt bra sensommaren och hösten, kommenterade Susanne. Nu kunde vi ta ledningen och släppa och sedan blev det lucka så vi kunde komma ut i andra ytter på sista bortre, förklarade Susanne.

Mer läsning

Annons