Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storsegrar för BK Klossen och BK Lin

BK Klossen lekte hem en storseger med 19–1. Samtidigt vann även BK Lin med stor marginal.

Annons

BK Klossen hade en på pappret enkel match hemma mot BwK Ankaret F i helgens ligaomgång och när Ankaret fick spela tre serier med endast sju man på grund av skada och avsaknad av reserv så var det aldrig snack om vilka som skulle vinna.

Klossen tog 4–1 i första serien som Ankaret spelade med full uppställning. Resterande tre serier slutade alla 5–0 och Klossen vann med hela 19–1. Klossen slog över 7 000 i ren slagning för andra helgen i rad och visade en hög lägstanivå. Toppade gjorde Stefan Johansson som med en 300-serie i fjärde serien landade på 995. Över 900 gick också Marcus Henriksson som slog 915. Snittbäst i Klossen blev Simon Hurtig som började matchen som reserv och hoppade in två serier och slog fina 513.

BK Lin vann också med stor marginal på hemmaplan i lördags. Lin öppnade med 5–0 mot BK Strix och fortsatte på det spåret i två serier till.

Med 15–5 efter tre serier var matchen avgjord och efter fjärde serien slutade matchen 18–2. Matchbäst med stor marginal var Lins Linda Hellström på fina 885.

Mer läsning

Annons