Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi upprepar succén – Mittmedia livesänder flera timmars ridsport från nationella tävlingar

När distriktsmästerskapen för storhästar avgörs i hoppning kommer Mittmedia livesända flera timmar från tävlingarna på Hudiksvalls rid och ponnyklubb.

Annons

Här hittar du en länk till lördagens sändning.

Här hittar du en länk till söndagens sändning.

I våras livesände Mittmedia flera timmar från Gävle Horse festival när bland annat elitallsvenskan i hoppning för storhästar avgjordes. De sändningarna drog stor publik.

Den 10 och 11 september avgörs distriktsmästerskapen i Gävleborg för storhästar under de nationella tävlingarna Hudik ryttarcup. Då kommer Mittmedia sända flera timmar under två dagar.

– Som hästtjej tycker jag att det är extra roligt att Mittmedia gör den här satsningen. Det är roligt att vi kan erbjuda våra tittare den här möjligheten att få se hoppning på hög nivå. Och det känns bra att vi kan ge ridsporten ett större utrymme i media, säger reportern Johanna Sundqvist som tillsammans med sportreportern Leo Hägglund kommer att kommentera tävlingarna.

Hudik ryttarcup har arrangerats under 32 år. Tävlingarna lockar många startanden från stora delar av Sverige.

– Det känns superkul! Det är kul att få vara med och synas, speciellt när vi har större tävlingar. Det här är en chans för ridsporten att nå ut till fler, säger Åse Li Sterner, ridskolechef på Hudiksvalls rid och ponnyklubb och även tävlingsledare på Hudik ryttarcup.

Vill du redan nu se hästhoppning? Här hittar du en repris av en av vårens fem timmars långa livesändning från Gävle.

Mer läsning

Annons