Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rengsjö upp i serieledning

/

En gyllene kvart i mitten av andra halvlek gjorde så att Rengsjö får gå till sommarvila med med en trepoängare i ryggen. Siffrorna var kanske lite i överkant men Kvarnsveden besegrades med klara 4-1 på ett soldränkt Rengsjö IP.

Annons

Det var gästerna som var hetast i matchöppningen och Olov Linck i hemmamålet sattes på prov redan efter ett par minuter. Stundtals fick hemmalaget knappt låna bollen. Trots det så tog Rengsjö ledningen efter dryga halvtimmen när planens dominant Henrik Roos fick bra träff från långt håll. Båda lagen visade upp ett fartfyllt spel men inledningsvis var det Kvarnsveden som skapade flest farligheter, främst på hörnor. Därför kändes kvitteringen – en hörna som efter många snedsparkar letade sig in i mål – både logisk och rättvis.

– Det var två bra lag på planen som ville rulla boll, summerade Rengsjös tränare Anders Olsson den första halvleken.

Rengsjö kom ut med en ännu högre intensitet till den andra halvleken. Och när hemmalaget petade i en högre växel så hängde inte dalmasarna med. 2-1 nickades in av Andreas Clahr på hörna. 3-1 sköt Andreas Jonasson in via målvakten och 4-1 skarvade Cristian Törnsros in med huvudet efter ett fint inlägg av Robin Modd.

 

 

 

Mer läsning

Annons