Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rekordsiffror för sporten – här är de mest lästa artiklarna

/

Sportintresset är större än någonsin. I alla fall om vi ska tro våra läsare. Förra veckan slog vi rekord med 1 288 003 sidvisningar på MittMedias sportartiklar.

Annons

Med premiärer i alla högre hockeyserier, slutstrid i både allsvenskan och superettan i fotboll och mängder av andra sportframgångar för idrottare från vårt område kunde vi på MittMedia notera nya rekord under förra veckan.

Totalt lästes 1 288 003 artiklar under veckan med lördagen som högsta topp med 229 510 sidvisningar under dygnet, även det ett nytt rekord.

– Vi vet att vår sportjournalistik engagerar och det är detta ytterligare ett bevis på, säger sportchefen Mattias Wallström.

– Vi jobbar hela tiden med att utvecklas för att ge våra användare bästa möjliga sportupplevelse. Det gör vi bland annat genom att direktsända en hel del lokalsport och berätta om våra idrottare på det initierade och närvarande sätt som bara vi lokalt kan göra, genom vår närvaro, säger Wallström.

MittMedia sport, där helahalsingland.se ingår, har sportjournalister i Hälsingland, Gästrikland, Jämtland, Medelpad, Dalarna och Ångermanland.

De mest lästa sportartiklarna på helahalsingland.se under förra veckan:

1: EM-medaljör vill lämna tillbaka medaljen – "Känner mig kränkt"

2: Ny Dido-show i toppmötet – "Siktar på att vinna skytteligan"

3: Förbundet om kvalet: "Blir tvångsnedflyttningar"

4: Se H/B–Wibax här

5: Oavgjord för HuFF borta mot Östersund

Mer läsning

Annons