Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pim-Pim blir godis i påsk

Förre världsnian Joachim "Pim-Pim" Johansson kommer.
Liksom 174 andra påskfirande tennislirare.
Söderhamns TS bjuder in till den 30:e upplagan av Påskserven med storfrämmande.

Annons

Redan för ett par veckor sedan anmälde Joachim "Pim-Pim" Johansson sitt intresse för att spela Påskserven i Söderhamns tennishall.

Det som ett led i ett seriöst comeback-försök efter sin långvariga axelskada. Och nu kommer alltså servekanonjären Johansson till Söderhamn.

– Ja, det är ju jättekul att han kommer. Han var faktiskt en av de första som sajnade in nu på morgonen, säger Sven-Åke Eklund, tävlingsledare och initiativtagare till Påskserven för 31 år sedan.

Även om Pim-Pim är den överlägset mest meriterade spelare som någonsin ställt upp i Påskserven, som ingår i Vintertouren, är han inte förstaseedad i elitklassen. Det är istället de tre senaste årens Påskmästare Rickard Holmström, Lidköping, med Pim-Pims klubbkompis i SALK, Milos Sekulic, som andraseedad.

Men som trea är Pim-Pim seedad.

Från hemmaklubben kvalar Christian Eriksson och Rasmus Engberg till elitklassen. Det kan bli en tuff uppgift att avancera där, men Rasmus är tredjeseedad i b-klassen och kan gå långt där istället.

I damernas elitklass är Paulina Milosavljevic, Västerhaninge, förstaseedad. Här ställer även hemmaklubbens Stina Engberg upp. Men precis som för brorsan Rasmus är chanserna bättre i b-klassen för Stina.

I 14-årsklassen heter hemmahoppet Emma Ek och hon är toppseedad tillsammans med Julia Berglund från Gävle.

Mer läsning

Annons