Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stafettseger till Hudikungdomar

/

I Daladubbeln, Sveriges största ungdomstävling i orientering, blev det seger till Olle Långberg och Aron Sidenvall, Hudiksvalls OK, i stafetten.
I den efterföljande patrulltävlingen halkade Hudikduon längre ner i resultatlistan.

Annons

Daladubbeln är en stor ungdomstävling i orientering som i helgen pågick i två dagar. Tävlingen går ut på att man springer i tvåmannalag, där första dagen innebär en stafett och den andra dagen är en patrulltävling.

I H10 deltog omkring hundra lag från hela Sverige och på stafetten var det ett tvåmannalag från Hudiksvalls som knep förstaplatsen. Olle Långberg och Aron Sidenvall gjorde en stark stafett och slutade först.

På söndagen var det dags för patrulltävling och där tappade Hudikduon mark i resultatlistan, och blev 45:a. I totalen blev det en 16:e plats.

Under Daladubbeln delades det även ut två priser till Hälsinglands klubbar. Priserna baseras på antalet starter i ungdomsklasserna på tävlingar i Hälsingland.

Priset som kallas Hälsinglands Ungdomsklubb går till klubben med flest antal starter och det gick i år till Alfta-Ösa OK.

Det andra priset, som kallas Hälsinglands Raketklubb, delas ut till den klubb som ökat antal starter mest från förra året. Det priset tillföll Hudiksvalls OK.

Mer läsning

Annons