Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Myhrer på pallen igen

/

Det positiva: André Myhrer stod på slalomprispallen för tredje gången den här säsongen.

Det negativa: Han stod inte överst den här gången heller.

– Jag tycker inte riktigt att jag har fått till det i två åk på hela säsongen, sade Myhrer efter andraplatsen i bulgariska Bansko.

Annons

André Myhrer, 29, låg tvåa efter första åket i söndagens världscupslalom, och med bara sex hundradelar upp till ledande österrikaren Marcel Hirscher hade svensken segervittring.

Men det blev inte den där riktiga pricken över i:et – den här gången heller. Myhrer blev tvåa för tredje gången i vinter.

– Jag valde mellan två olika par skidor inför andra åket, och jag valde de som var lite mer aggressiva. Med facit i hand kanske jag skulle ha tagit det andra paret, sade Myhrer till TT.

Elfte bästa åktiden i andra åket gjorde att Myhrer fick se sig slagen av Hirscher med totalt 57 hundradelar. Även Mario Matt hade bättre tid än Myhrer, men österrikaren diskades i efterhand på grund av en grensling.

– Jag är väldigt nöjd med pallplatsen, givetvis. Jag sade till min tränare inför helgen att jag skulle bli sjua och etta, men sexa (i lördagens storslalom) och tvåa är helt okej det också, säger Myhrer.

Mer läsning

Annons