Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medaljfest på Los skola

/
  • Rasmus Barrsten, Tobias Wexell, Viktor Isaksson. Fanny Storm och Evelina Isaksson och deras ledare Johnny Wallberg prisades på Los skola i går.

På onsdagen handlade det om stor medaljfest på Los skola igen. Flaggan var i topp när skolans duktiga skyttar kom hem med massor av medaljer från skol-SM – i år också.

Annons

Det börjar bli tradition. Att man någon av dagarna efter skol-SM i skytte samlar eleverna vid Los skola för fest. Medaljfest.

Så gjorde man förra året när gänget då tog näst intill storslam vad gäller guldmedaljer. Då blev det sju av de åtta guld som stod på spel.

Det blev en radda medaljer nu också för de fem Loseleverna Rasmus Barrsten, Tobias Wexell, Viktor Isaksson. Fanny Storm och Evelina Isaksson. Fem guldmedaljer, sex silvermedaljer och tre bronsmedaljer hade kvintetten med sig hem från Enköping.

– Vi är förstås väldigt stolta över våra duktiga skytteelever och det är därför vi har flaggan i topp här på skolan idag. Dom är så otroligt, fantastiskt duktiga, sa skolans rektor Marit Holmstrand och fick applåder av skolans alla elever som samlats i gymnastiksalen i går förmiddag, innan hon delade ut presentkort och en blombukett till medaljörerna och deras ledare Johnny Wallberg.

Mer läsning

Annons