Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Loosgubbarna lirar vidare

/
  • Här kommer han ilande från jobbet till match på Älvvallen, begravningsrådgivaren, massören, chauffören, festarrangören, mittfältaren och målvakten Michael

Annons

Så passande för "gamlingarna" i Loos IF P 50, att ha en begravningsrådgivare i laget. Michael Skoglund, 43 år, – och Loos IF P 50 – är på väg mot en ny säsong. Micke som är litet av allt-i-allo i laget. Han är därmed den ende i laget som är garanterad en plats till varje match.Loos IF P 50 växer. Växer när det gäller antalet spelare och till den här säsongen har man 50 registrerade spelare. Ingen tränare dock utan det är "Ö-rådet" som bestämmer laguppställningen från match till match. Träningen då? Nja, det blir som det faller sig för de här ärrade hjältarna.

Michael "Micke" Skoglund är alltså given i laget till varje match i den norra sjuan, Michael "Micke" Skoglund. Han är både entreprenör (begravnings), massör, chaufför, festarrangör, mittfältare och målvakt.

– Det gäller att vara en mångsysslare för att få chansen att vara med varje gång, en som är oumbärlig. Eftersom jag kör spelarbussen och är massör så är jag i alla fall garanterad en plats på bänken, säger "Micke" som faktiskt också spelat från start i ett antal matcher.

Mer läsning

Annons