Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kilafors BMK levererade medaljer i Härnösand

/

Kilafors BMK tävlade framgångsrikt i Härnösand och kunde plocka med sig 17 medaljer hem till Hälsingland.

Annons

Kilafors BMK åkte till Härnösand för att spela den klassiska tävlingen Öbackasmashen. De 13 spelarna återvände med 17 medaljer i bagaget.

I de yngre ungdomsklasserna plockade Kilafors många medaljer.

U9-klassen vanns av Robin Larskog utan en enda set förlust. I herrsingel U11 blev ett Kilaforsderby i finalen då både Theo Larskog och Anton Wikman vunnit sina semifinaler mot en varsin IFK Umeå spelare.

I finalen var det Theo som var starkast och tog hem guldet med siffrorna 24–22, 21–13. Därefter vann Theo och Anton herrdubbel U11 och Theo säkrade även en trippel genom att vinna mixed finalen i par med Nadine Olsson (BMK Tranan).

I U13 klassen blev det en medalj och det via Kim Linell och Olle Larsson som spelade till sig ett brons i dubbeln. Även i U15 klassen blev det en medalj och det via Isa Larsson som knep silvret i singeln.

I herrsingel C tog Niklas Larsson silver efter stabilt spel och i B-klassen dominerade Kilafors på damsidan.

I damsingeln B spelade Sofie Jonsson väldigt bra och vann klassen utan en enda set förlust och Emma Johansson slutade på en tredje plats.

I damdubbel B blev finalen en uppgörelse mellan två Kilaforspar: Sofie Jonsson/ Isa Larsson ställdes mot Emma Johansson/Moa Säll där Sofie och Isa kunde vinna i två raka set och genom det kunde Sofie titulera sig som A-klassad.

Herrdubbel A-klassen spelade Erik Lindblom och Patrik Andersson sig fram till en final där de föll med 21–19, 19–21, 10–21.

Erik Lindblom

Mer läsning

Annons