Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medaljregn över Bollnäs Judoclub

/
  • Bakre raden: Alexander Lindberg. Jennifer Törnros. Främre raden: Hampus Lindberg. Pontus Lindberg. Anton Törnros och Elias Smålänning.

I lördags var sex deltagare från Bollnäs Judoclub och tävlande i Dalaträffen som arrangerades i Borlänge.

Annons

Det började på bästa möjliga sätt för Anton Törnros som vann sina tre matcher i mycket övertygande stil. Han kammade hem segrar både genom kast och fasthållningar. Därmed var också guldet bärgat.

Jennifer Törnros ville inte vara sämre utan visade prov på en mycket respektfull judo. Hon vann alla sina matcher och tog hem ytterligare ett guld till klubben.

Dagens tredje guld bärgades av Alexander Lindberg som gick några tuffa matcher. Men med både bra teknik och envishet, i stående och i Ne-Waza, vändes det till ett säkert guld.

Elias Smålänning ställdes mot klubbkamraten Pontus Lindberg. Efter lika vid full tid och en domarkonferens tog Elias hem segern. Både han och Pontus vann sedan sina resterande matcher. Det innebar guld till Elias och silver till Pontus.

Hampus Lindberg öppnade med en mycket övertygande seger och var snubblande nära att bärga ytterligare ett guld. Men han fick till sist se sig besegrad i den sista gruppmatchen och silvret var ett faktum.

Mer läsning

Annons