Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tufft motstånd för HHC

/

Tränaren är klar, spelartruppen börjar ta form – och nu är även försäsongsprogrammet klart.
Helt klart är att Hudiksvalls HC satsar på tuffaste möjliga motstånd i träningsmatcherna.

Annons

Sundsvall, Björklöven, Arlanda Wings och Östersund kommer på besök till Hudiksvall inför HHC:s seriestart.

– Vi har planerat åtta matcher där vi få möta bra motstånd. Det är en bra möjlighet att prova nya spelare och få ihop laget innan serien drar igång, säger nye tränaren Sergei Joukov i ett pressmeddelande.

Helgen 17–19 augusti drar HHC i gång med sina träningsmatcher. Då blir tre tuffa kamper i Märsta där Nyköping (etta i allettan mellersta), Arlanda Wings (tvåa i allettan mellersta) och Arboga (femma i division 1 E) står för motståndet.

Första gången HHC:s trogna publik har chansen att se sitt lag blir onsdagen den 22 augusti, och då sätts HHC på prov rejält. Då kommer Sundsvall Hockey ångande, ett lag som vill ta sig tillbaka till Hockeyallsvenskan igen efter att ha ramlat ner i ettan.

Det blir ytterliga två hemmamatcher den veckan då Björklöven (gick till playoff 2 förra säsongen) kommer på fredag och på söndag dyker Arlanda Wings upp.

HHC avslutar träningsmatchandet mot förra seriekonkurrenten Östersund. Lördagen den 1 september är det ett hemmamöte och torsdagen en 6 september handlar det om en bortamatch.

Mer läsning

Annons